Over Wasko

Bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal. Bij Wasko is dat kinderopvang méér is dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag ‘iets’ aan toe. Dat ‘iets’ is de pedagogische kwaliteit. Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: zij geeft kinderen een tweede ‘thuis’ gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, interesses, geloof, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving.

Buitenschoolse opvang (BSO)
Ontspannen na school
Kinderen kunnen voor, tussen en na schooltijd terecht in de buitenschoolse opvang van Wasko. Op BSO-locatie De Groene Bso werkt Wasko met een uitdagend en afwisselend aanbod vanuit Doenkids. Een activitheek met activiteiten op het gebied van sport, spel, creatief, techniek, natuur, muziek en koken. Wasko wil dat kinderen buiten lekker kunnen aanrommelen en struinen in de natuur, kinderen vinden dat fijn en het is goed voor een gezonde ontwikkeling. Voor kinderen valt er heel wat te ontdekken bij de Groene BSO.

Tussenschoolse opvang (TSO) | overblijven
Samen eten, samen spelen
Tussen de middag kunnen kinderen gebruik maken van de tussenschoolse opvang (overblijven). Kinderen nemen zelf een lunch mee en eten samen met pedagogisch medewerkers en vrijwilligers van Wasko Kinderopvang.

0 groep opvang
Wasko heeft ook een opvangprogramma voor de kinderen uit de 0 groepen van onze school. De kinderen kunnen tussen 12.00-15.15 uur terecht voor buitenschoolse opvang. Uiteraard zijn de kinderen ook welkom voor een volledige middag van 12.00 tot 18.00 uur.

Vakantieopvang, studiedagen en planningsdagen
Relaxen in de vakantie
Heeft u behoefte aan extra opvang in de vakantie, op studiedagen of planningsdagen? Wasko biedt vakantieopvang op verschillende locaties in de regio. Met hippe thema’s die centraal staan in vakantieperiodes is er vanuit de activitheek Doen Kids voor ieder wat wils. Deze worden aangevuld met activiteiten die plaatsvinden op ‘unieke locaties’ zoals op de Sport BSO’s.

Peuterspeelzaal
Spelenderwijs leren
Onze school werkt nauw samen met de peuterspeelzalen van Wasko. De peuterspeelzaal is leuk en leerzaam. Vanaf 2 jaar en 3 maanden jaar zijn peuters van harte welkom bij Wasko om te spelen en spelenderwijs te ontwikkelen. In Groot Ammers wordt peuterspeelzaal/peuteropvang aangeboden op ‘t Ooievaarsnest.

Aanmelden
Meer informatie over de opvangmogelijkheden bij Wasko? Surf naar www.wasko.nl voor voorwaarden. Aanmelden kan ook via de site. Ook zit de klantenservice van Wasko klaar om te helpen bij het maken van bijvoorbeeld een proefberekening kinderopvangtoeslag. Via de ouder login op www.wasko.nl kunnen kinderen online aangemeld worden en kunnen wijzigingen worden doorgeven voor de TSO. De klantenservice is bereikbaar via klantenservice@wasko.nl of 078 - 615 71 65